ORAL-B - MUNNVANN

Hvilket Munnvann Er Best?

DELE

Det finnes mange typer munnvann der ute – kjenn forskjellen for å kunne velge den riktige typen du bør bruke.

Typer munnskyll

Munnvann

Munnvann gjør ånden friskere og hjelper med å vaske bort matrester, men de skal ikke brukes som en erstatning av tannpuss og tanntråd. De fleste vanlige typer munnvann inneholder ingredienser som gjør pusten friskere, men inneholder ikke fluor hvis det ikke står oppgitt på etiketten.

Fluorskyll

Et fluorholdig munnskyllevann beskytter tennene dine mot syren som dannes av bakterielt plakk. Fluoren i fluorholdig munnskyllevann integreres inn i tannemaljen på tennene for å beskytte dem mot hull i tennene. Dette er ikke en erstatning for daglig tannpuss og bruk av tanntråd.

Munnskyllevann med klorheksidinglukonat

Skyll med klorheksidinglukonat er svært effektive reseptbelagte behandlinger som selges med formler som inneholder 0,12 % klorheksidinglukonat, med 11,6 % alkohol. Det har også kommet en formel uten alkohol som har vist seg å være like effektiv som de med alkohol. Klorheksidinholdig munnskyllevann skal brukes mellom besøk hos tannlegen som en profesjonell behandling av tannkjøttbetennelse, og anses som gullstandarden innen munnskyllevann til behandling.