HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Hvorfor Elektriske Tannbørster Er Bedre

DELE

Funksjoner på en elektrisk tannbørste

For å si det enkelt, gir oppladbare elektriske tannbørster overlegen fjerning av plakk, i motsetning til vanlige manuelle tannbørster. Og fordi de pusser for deg, synes mange det er lettere å bruke elektriske tannbørster. Takket være de mange forskjellige typene og funksjonene, er det også lett å finne en som egnet for dine spesifikke tannhelsebehov.

Suveren plakkfjerning

Ifølge en uavhengig undersøkelse fra 2005 – «De børstene som brukte roterende og oscillerende bevegelser fjernet mer plakk og reduserte tannkjøttbetennelse mer effektivt enn manuelle børster både på kort og lang sikt … Ingen andre elektriske børstedesign var så overlegen …»* Oral-B banet veien for oscillerende, pulserende og «cupping power»-teknologi i 1991 og har siden inkorporert dette i sitt førsteklasses utvalg av elektriske tannbørster.

* Robinson PG, et al., Manual versus powered toothbrushing for oral health, The Cochrane Database of Systematic Reviews 2005; Issue 2. Denne undersøkelsen ble ikke støttet av, og er ikke knyttet til Oral-B-produkter.