HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Hvorfor Elektriske Tannbørster Er Bedre

DELE

Funksjoner på en elektrisk tannbørste

For å si det enkelt, gir oppladbare elektriske tannbørster overlegen fjerning av plakk, i motsetning til vanlige manuelle tannbørster. Og fordi de pusser for deg, synes mange det er lettere å bruke elektriske tannbørster. Takket være de mange forskjellige typene og funksjonene, er det også lett å finne en som egnet for dine spesifikke tannhelsebehov.

Suveren plakkfjerning

Ifølge en uavhengig undersøkelse fra 2005 – «De børstene som brukte roterende og oscillerende bevegelser fjernet mer plakk og reduserte tannkjøttbetennelse mer effektivt enn manuelle børster både på kort og lang sikt … Ingen andre elektriske børstedesign var så overlegen …»* Oral-B banet veien for oscillerende, pulserende og «cupping power»-teknologi i 1991 og har siden inkorporert dette i sitt førsteklasses utvalg av elektriske tannbørster.

* Robinson PG, et al., Manual versus powered toothbrushing for oral health, The Cochrane Database of Systematic Reviews 2005; Issue 2. Denne undersøkelsen ble ikke støttet av, og er ikke knyttet til Oral-B-produkter.

Brukervennlighet

En vanlig, manuell tannbørste må du flytte fram og tilbake, men en elektrisk tannbørste gjør hele jobben. Du trenger bare å føre den over overflatene på tennene. Etter folk har blitt vant til det, synes de denne metoden er lettere. Også folk med leddgikt eller andre lignende sykdommer synes det er mindre smertefullt å bruke en elektrisk tannbørste. Elektriske tannbørster kan også få barna til å pusse tennene sine mer effektivt, men husk å sjekke aldersanbefalingene på tannbørsten før du lar barnet bruke den.

Egenskaper og teknologi

De fleste elektriske tannbørster har mye teknologi og mange egenskaper, og enkelte kan til og med gjøre pussevanene dine bedre. Og de fleste kommer også med praktiske funksjoner, slik som holder til tannbørsten eller børstehodet, oppbevaringsenhet til badet og reiseladere. Høyteknologiske funksjoner omfatter blant annet:

  • Ulike pussemoduser som er spesielt utformet for følsomme tenner, gjør tennene hvitere eller masserer tannkjøttet

  • Trykksensorer signaliserer når du pusser for hardt

  • Tidsur for at du skal holde orden på hvor lenge du børster hver del av munnen

  • Digitale varsler når det er på tide å bytte børstehode

  • Oscillerende-roterende og «cupping», oscillerende-roterende eller sonisk teknologi

  • Kompatibilitet for flere børstehoder, slik at du kan velge det som passer deg best