HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Slik Pusser Du Tenner Med En Oppladbar Elektrisk Tannbørste

Oral-b open graph image article banner
DELE

Pusse tenner med en oppladbar elektrisk tannbørste

Tro det eller ei, men mange skolebarn er nå veldig ivrige etter å pusse tennene sine. Dette kan vi takke de elektriske tannbørstene for.

How to brush teeth properly​

Oppladbare elektriske tannbørster til barn eller voksne er enkle å bruke – nettopp derfor er de så populære. Og selv om oppladbare elektriske tannbørster koster mer enn manuelle, kan det være verdt det hvis barnet (eller du) er mer fornøyd med å bruke den.

De fleste elektriske tannbørster gir tennene dine mellom 5 000–30 000 pussebevegelser per minutt, og det tar derfor mindre tid å gjøre en grundig jobb. Noen oppladbare elektriske tannbørster har enda mer kraft enn dette.

For å bruke en oppladbar elektrisk tannbørste, for enten barn eller voksne, er det bare å ha litt tannkrembørstehodet og holde børsten i 45 grader, akkurat som med en manuell tannbørste. Så slår du på strømmen og flytter børsten fra tann til tann. De mindre hodene på elektriske tannbørster pusser omtrent én tann om gangen, avhengig av hvor store tennene dine er. Før børsten mot tannoverflaten foran, bak og tyggedelen på hver tann.

Selv om du bruker en oppladbar elektrisk tannbørste, bør du bruke omtrent to minutter til å pusse, slik at du er sikker på at du har pusset hver eneste tann. Når du er ferdig er det bare å skylle børstehodet med vann og la det tørke.