HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Elektriske Tannbørster Fjerner Plakk På Tennene Bedre Enn Manuelle Tannbørster

DELE

Én av de mest grunnleggende tingene du kan gjøre for å forebygge plakk på tennene er å ha en god rutine for tannhelse. Bruk av en elektrisk Oral-B®-tannbørste sammen med en Oral-B tannkrem og antibakterielt munnskyllevann, i tillegg til regelmessige besøk hos tannlegen, er en av de mest effektive måtene å holde tannhelsen på topp og plakkene borte.

Er ikke en manuell tannbørste god nok?

En manuell tannbørste kan være effektiv, men det kan være vanskelig for dem å rengjøre godt mellom tennene, rundt baktennene, og andre vanskelige områder i munnen. Resultatet? Plakk hoper seg opp over tid, og fører ofte til tannstein, karies eller andre tannproblemer.

Hva gjør elektriske tannbørster bedre?

  • Rundt børstehode, slik som hos tannlegen: Det runde børstehodet er inspirert av tannlegeutstyr, og tilpasser seg hver enkelt tann og rengjør dypt mellom tennene.

  • Overlegen teknologi: Oral-B elektriske tannbørster pulserer for å fjerne plakk på tennene, og svinger frem og tilbake og roterer for å fjerne plakket. Faktisk lager Oral-B elektriske tannbørster opptil 48 800 bevegelser per minutt, mens en vanlig, manuell tannbørste kun gir 300–600 bevegelser per minutt. Den klinisk påviste overlegne teknologien til en elektrisk tannbørste fjerner 100 % mer plakk på tennene enn en vanlig, manuell tannbørste.

  • Tidsur på to minutt: Oral-B elektriske tannbørster har et innebygd tidsur som tar deg gjennom en to minutters børsterutine for å sørge for at du rengjør alle områdene i munnen din.

  • Rengjøringsmoduser: Oral-B elektriske tannbørster har en rekke rengjøringsmoduser, slik at du kan tilpasse rengjøringen din og oppnår det du vil med børstingen. Du kan også velge fra en rekke ulike pussemoduser til du finner den som passer best for deg.

Bli kjent med et par andre grunner til at å bytte til en elektrisk tannbørste kan forbedre den generelle tannhelsen din.