HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Velg din perfekte Oral-B-tannbørste

DELE

Velg den beste tannbørsten

Hvordan velger jeg egentlig en tannbørste som gir god tannpleie? Iblant er det ikke så lett. Det finnes mange ulike tannbørster der ute, som gjør det vanskelig å velge den beste tannbørsten. En god start er å spørre tannlegen hva han eller hun anbefaler.

Her kommer også noen generelle tips om hva du bør se etter:

  • Lite børstehode og godt utformet bust: Velg en tannbørste med et lite børstehode og bust som lettere kan komme til i munnen din.

  • Myk bust: Tannbørsten bør ha myk bust som er mild mot tennene og tannkjøttet.

  • Komfortabelt håndtak: Mange tannbørster har anti-sklihåndtak som gjør dem lette å bruke også når de er våte. For å gi god tannpleie, har håndtakene på mange Oral-B-tannbørster blitt utformet basert på undersøkelser om de fem ulike måtene som folk holder tannbørsten på når de pusser tenner.

Husk at det er viktig å bytte ut tannbørsten – dette gir et høyere nivå på tannpleie. Klinisk forskning viser at nye tannbørster kan fjerne opptil 30 % mer plakk enn en børste som er tre måneder gammel.*

*Undersøkelser med en flat tannbørste.

Er vinklet bust bedre enn rette?

Flervinklet bust er utformet for å øke kontakt med tannoverflaten mellom tennene, som får vekk plakk også fra vanskelige steder.