HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Reisetannbørste

Reisetannbørste article banner
DELE

Børste tennene mens du reiser

Det er også mulig å ha en fast rutine for tannpleie når du reiser. En reisetannbørste er viktig. Det finnes mange typer sammenleggbare eller todelte tannbørster som fungerer som sitt eget tannbørsteetui, noe som er spesielt nyttig hvis du har lite plass.

Mange har en reisetannbørste og en reisetannkrem og en liten tanntrådholder i vesken, kofferten, jakkelomma eller i skrivebordskuffen. Det er også smart å sørge for at du har det i håndbagasjen også, i tilfelle du mister flyet. Å ha et reisetannbørstesett klart med disse artiklene sørger for at alt er klart når du skal ut å reise. Hvis du er på utkikk etter en elektrisk tannbørste for å ha med på reiser, se våre Oral-B Genius elektriske tannbørster. De har reiseetuier som kan lade smarttelefonen, og leveres også med en speilholder for å holde smarttelefonen på plass når du børster tennene med Oral-B-appen.

Husk at, selv om du ikke har tannkrem, det er bedre å ta vann på tannbørsten og pusse med vann, enn å ikke pusse.

Andre tips for tannpleie på farten

 • Tyggegummi. 

  Hvis det er lite mat og vann på reisen, ta med deg en sukkerfri tyggegummi. Flyreiser kan gi munntørrhet, noe som kan være skadelig for tennene. Å tygge sukkerfri tyggegummi øker spyttproduksjonen, noe som bidrar til å bli kvitt bakterier.

 • Riktige mellommåltider. 

  Hvis du står fast på flyplassen eller et billig hotell uten annet å spise enn det som er i snacksautomaten, blir tennene takknemlige hvis du velger peanøtter i stedet for saltkringler eller sukkertøy. Noe dokumentasjon viser at nøtter kan bidra til å beskytte tannemaljen mot plakk ved å nøytralisere syre i munnen og tilføre en dose sunne mineraler som fosfor. Saltkringler høres kanskje ut som et sunt alternativ, men de har lettere for å sette seg mellom tennene enn nøtter, og de inneholder mer fermenterbare karbohydrater som kan gi bakterievekst i munnen, spesielt hvis du er på farten og ikke kan pusse tennene på en stund.

 • Bruk tanntråd når du kan. 

  En av de beste måtene å ha god tannpleie på når du er på farten er å ha med deg en liten tanntrådbeholder. Hvis du er på fottur og vil reise med minst mulig oppakning, tar vanlig tanntråd mindre plass enn en elektrisk tanntrådholder. Myk tanntråd kan brukes av alle. Den glir lett mellom tennene og gjør oppgaven raskere og enklere.

 • Reserver time for kontroll. 

  Reserver en kontroll hos tannlegen før du reiser. Det siste du ønsker er problemer med tennene når du er langt unna gode tannhelsetjenester. Problemer kan fortsatt oppstå, men du kan redusere risikoen ved å være så godt forberedt som mulig før du reiser.