DÅRLIG ÅNDE

Hvordan Forebygge Dårlig Ånde?

Hvordan Forebygge Dårlig Ånde? article banner
DELE

Bakterier som skyldes plakk kan gi dårlig ånde. Når det gjelder å holde munnen frisk og ren, fjerner Oral-B® elektriske tannbørster 100 % mer plakk. Sjekk funksjonene til våre elektriske tannbørster som hjelper deg med å ha en ren munn og frisk pust. Bli kvitt dårlig ånde med Oral-B.

Flere bevegelser

Oral-B elektriske tannbørster har opptil 48 800 bevegelser per minutt, mens vanlige manuelle tannbørster bare har 300 til 600 bevegelser per minutt. Det betyr at du får overlegen fjerning av plakk med en elektrisk tannbørste.

Overlegen teknologi

Unike Oral-B 3D Cleaning Action oscillerer, roterer og pulserer for å bryte opp og fjerne 100 % mer plakk enn en vanlig, manuell tannbørste.

Tannlegeinspirert børstehode

Oral-B elektriske tannbørster er inspirert av tannlegeutstyr og har små, runde børstehoder som omslutter hver tann for å komme dypt mellom tennene og fjerne vanskelig tilgjengelig plakk, i motsetning til en vanlig manuell tannbørste.

To minutters tidsinnstilling

Tannleger anbefaler å pusse i to minutter, to ganger om dagen. Oral-B elektriske tannbørster gjør det enkelt å pusse riktig med innebygd to minutters tidtaker. Tidtakeren i skaftet pulserer hvert 30. sekund, slik at du vet når du skal gå til neste tannrad. Dette hjelper deg med å få helt rene tenner hver gang du pusser.

Oral-B app

Oral-B PRO 5000, Oral-B 7000, og Oral-B Genius 8000 har Bluetooth-funksjon. Bare last ned Oral-B-appen på smarttelefonen og koble til med Bluetooth-teknologi for å få tilbakemelding i sanntid om pussevanene dine, inkludert påminnelser om å bruke tanntråd og skylle etter pussing. Dette vil ikke bare beskytte mot dårlig ånde, men bidrar også til en bedre generell tannhelse.

Lær mer om Oral-B-appen.

Oral-B elektriske tannbørster gjør slutt på gjetteleker og sørger for god rengjøring hver dag. Klar til å ta overgangen? Finn den riktige Oral-B elektriske tannbørste for deg.