HVORFOR ORAL-B TANNTRÅD?

Hvordan Bruker Man En Munndusj?

Hvordan bruker man en aquacare?  article banner
DELE

Derfor er det viktig å bruke en munndusj:

Vi forstår alle viktigheten av å pusse tennene hver dag. Det er også viktig å bruke tanntråd for å komme til vanskelig tannstein og matrester mellom tennene, som kan forårsake tannkjøttproblemer. Daglig bruk av tanntråd kan motvirke at dette skjer. En munndusj, også kjent som en oral irrigator, kan også være et flott tillegg til tanntråd-rutinene dine.

Hva er en munndusj?

En munndusj er en oral irrigator som retter en vannstråle mellom tennene og tannkjøttet, for å fjerne matrester, plakk og bakterier. Kombinert med daglig bruk av tanntråd sørger en oral irrigator for bedre daglige munnrutiner. I tillegg til dette er den en skånsom, men effektiv måte å rengjøre kroner, tannregulering, broer og tannimplantater.

Hvordan bruker man en munndusj?

Bruk av munndusj før tannpuss og tanntråd kan løsne matrester, noe som gjør det enklere å fjerne den senere ved hjelp av tanntråd. Hvis den brukes etter tannpuss og tanntråd, kan en munndusj vaske bort gjenværende mat fra vanskelige steder. De er veldig enkle å bruke. Bare følg disse enkle trinnene:

  1. Fyll på vann – Dette kan bety å koble den til vannkranen eller å fylle reservoaret med lunkent vann.

  2. Plassering – Plasser dysen i munnen, først ved jekslene. Det er bedre å ha litt avstand mellom irrigatoren og tennene og tannkjøttet enn å ha den plassert rett mot dem. Nå kan det hende du må lene deg over vasken, slik at du ikke spruter vann på benkeplaten når du skrur den på.

  3. Velg trykkinnstilling og skru den på – Den vil enten ha en på-knapp eller et hjul som regulerer vanntrykket. Begynn med det laveste trykket og jobb deg oppover. Sørg for at trykket er høyt, men komfortabelt. Du kan lukke leppene dine for å motvirke vannsprut, men sørg for at vannet får renne ut i vasken.

  4. Følg tannkjøttkanten – Gå fra tann til tann og rett vannet mot tannkjøttkanten samt områder mellom tennene. Sikt mot toppen av tannen, tannkjøttets base og mellomrommet mellom hver tann. Hold vannet over hver tann i minst to sekunder, og gjenta prosessen på inn- og utsiden av tennene til du har behandlet hele munnen. Dette burde det ta deg rundt to minutter å fullføre.

  5. Tøm reservoaret – Straks du er ferdig, slår du av enheten, fjerner dysen og heller ut det gjenværende vannet. Hvis du lar gammelt vann bli igjen i reservoaret, kan dette føre til bakteriedannelse.

  6. Rengjør enheten din – Husk på å skylle munndusjens reservoar etter hver gang, for å sørge for at den er hygienisk.