HVORFOR ORAL-B TANNKREM

Hvordan få hvitere tenner: Tannbleking med tannkrem

DELE

Vil du ha hvite tenner, men du har ikke penger til å gjøre det hos tannlegen? Prøv en blekende tannkrem.

Hvis du bruker blekende tannkrem regelmessig, kan den hjelpe med å fjerne plakk, og gi deg et sunnere smil. Faktisk er de spesielt utformet for å fjerne overflateflekker fra naturlige tenner. De inneholder vanligvis milde slipende partikler, slik som hydrert silika, eller kjemikalier med flekkfjerningsegenskaper, slik som natrium hexametafosfat.

Sannheten er at alles tenner er forskjellige. Så bare fordi kompisen din, ektefellen eller barnet ditt kanskje har mye hvitere tenner etter de har brukt blekende tannkrem, garanterer ikke dette at du får samme resultat. Du bør også huske på at falske tenner, eller tenner som er blitt behandlet med tetningsmidler, skallfasetter eller andre ting, reagerer annerledes på flekker og hvitgjørende produkter enn det naturlige tenner gjør. Og blekende tannkrem gir ikke alltid synlig virkning på tannfargede kroner eller fyllinger som har fått flekker.

Blekende tannkrem er mild nok til å være trygg for de aller fleste, selv om flere har rapportert om at de flekkfjernende kjemikaliene gjør at tennene deres blir mer følsomme enn før. For å løse det problemet finnes det nå blekende tannkrem som beskytter følsomme tenner.

Du kan kanskje måtte prøve deg frem for å finne den typen blekende tannkrem som du liker best. Men som med prosedyrer for tannbleking hos tannlegen, blir de mer populære – flere og flere vil ha hvitere tenner.