HVORFOR ORAL-B TANNKREM

Hva er de beste blekende tannkremene?

Oral-b open graph image article banner
DELE

Hvis du spør vennene dine om de ønsker seg hvitere tenner, kommer de fleste til å svare ja.

Hvis du spør dem om hvilken hvitgjørende tannkrem de liker best, kommer sikker hver og én til å gi et annerledes svar. Å få et hvitere smil innebærer mer enn bare å kjøpe en tannkrem med ordene «hvitgjørende» skrevet på tuben. Det er sikkert og visst at letingen etter en effektiv hvitgjørende tannkrem kan være en utfordring hvis du ikke vet hvor du skal lete og hva du skal lete etter. Når du leter etter en effektiv hvitgjørende tannkrem er det viktig å vurdere alle andre fordeler tannkremen kan tilby, som for eksempel redusering av plakk og tannstein, frisk pust og så videre.Hvis du ikke er sikker på hvilken munnhygienefordel som er viktigst for deg kan du spørre tannlegen om dine unike behov. 

Hvordan fungerer den hvitgjørende tannkremen? 

Visste du at det første 50% av oss ser på når vi møter en ny person er smilet deres? Men hvilke kriterier bør du følge for å finne en effektiv hvitgjørende tannkrem? Her er noen eksempler for å hjelpe deg i søket etter den beste hvitgjørende tannkremen for deg. 

Fjerne misfarging:

Ved fjerning av misfarging hvitgjøres tennene ved hjelp av fysisk og kjemisk virkemåte, som mekanisk fjerning og kjemisk fjerning med ingredienser som natriumheksametafosfat. Kombinasjonen av disse virkemåtene bidrar til å løse opp og fjerne misfargingen på overflaten av emaljen, for en renere og hvitere overflate. Mange hvitgjørende produkter baserer seg på disse virkemåtene.   

Forebygging av misfarging:

Kjemisk forebygging av misfarging kan utføres med fosfatteknologier, som pyrofosfater og polyfosfat. Alle tannkrem- eller munnskyllteknologier som også bidrar til å forebygge tannstein forebygger misfarging, fordi tannstein kan bidra til dannelseav ytre misfarging. Noen tannkremer som inneholder pyrofosfat- og polyfosfatteknologi kan brukes som et forebyggende tiltak mot dannelse av tannstein og misfarging. 

Velge en hvitgjørende tannkrem for deg 

Hvilke andre egenskaper kan du lete etter når du velger den beste hvitgjørende tannkremen for deg? Noen hvitgjørende tannkremer gir en tannpuss som ikke bare gjør tennene hvitere, men som også bidrar til å holde tennene og tannkjøttet sunne. 

  • Sterke tenner: Tannkremer som styrker emaljen kan inneholde tinnfluorid, en viktig ingrediens som beskytter mot hull i tennene. 

  • Tannstein: Tannkremer som forebygger tannstein kan inneholde pyrofosfat som bidrar til å hindre dannelse av tannstein på tennen. Avanserte tannkremformler inneholder natriumheksametafosfat, som bidrar til å forebygge tannstein og misfarging. 

De beste Oral-B hvitgjørende tannkremalternativene 

 Når vi ser på Oral-B tannkremer, er én av våre beste hvitgjørende løsninger Oral-B 3D White WhiteningTherapytannkrem. Disse tannkremene kan bidra til å polere vekk misfarging og styrker og beskytter emaljen 

Noe annet du kan gjøre for å skaffe deg et hvitt smil, er å vurdere å bytte til en elektrisk tannbørste som Oral-B iO. Elektriske tannbørster fjerner 100 % mer plakk enn en manuell tannbørste, for å holde tennene dine rene og tannkjøttet sunt. Når den brukes sammen med Oral-B hvitgjørende tannkrem, med Oral-B iOi «hvitgjørende modus», kan det bidra til å fjerne enda mer av misfargingen på overflaten av tennene for å skape et enda mer strålende smil. 

Nå er det på tide å bestemme seg. Du har skaffet deg informasjon og innskrenket listen, så hvilken tannkrem blir din hvitgjørende tannkrem?