Beste tannkrem for følsomhet tenner

DELE

Sensitivitet, også kalt følsomme tenner eller sensitive tenner, er smerte som vanligvis oppstår når man spiser eller drikker.

De fleste opplever en form for tannsmerte på et eller annet tidspunkt i livet, så hvis du opplever sensitivitet er du ikke alene. Heldigvis finnes det munnpleiealternativer som bidrar til å lindre følsomheten. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å finne den beste tannkremen fra Oral-B med en formel utviklet for følsomme tenner, med en skånsom tannpuss. 

I den indre strukturen til tannen ligger tannpulpa, som er en blanding av organisk materiale – blodårer som mater tannen og nerver.Rundt pulpa er det et lag som heter dentin eller tannbein, som er hardt, men porøst. Gjennom hele tannbeinet går tusenvis av veldig tynne kanaler. Kanalene gir en forbindelse fra innsiden av den levende tannen og nervene til emaljen. Det ytre laget av tannkronen er laget av et veldig hardt emaljelag, som er den hardeste strukturen i menneskekroppen. Emaljen dekker den ytre overflaten av tannen over tannkjøttranden, og dekker ikke området under tannkjøttranden, som kalles tannroten og som er dekket av en struktur som kalles rotsement. 

I sunne tenner er kanalene dekket av tannkjøttet og tannrotsementen, og dekket av emaljelaget på den ytre kroneoverflaten til tannen. Men i syke tenner overføres stimuli gjennom kanalene til det når nervene og aktiverer dem, og slik forårsaker sensitivitet. 

Velge den beste Oral-B-tannkremen for sensitive tenner 

Tannkremer som er utviklet for sensitive tenner kan bidra til en mer skånsom tannpuss, og samtidig gi intens komfort. De inneholder ingredienser som for eksempel tinnfluorid så du opplever mindre ubehag når du pusser tennene. 

Tinnfluorid blokkerer kanalhullene, så nervene i tannen beskyttes mot ekstern stimuli, og dette bidrar til en skånsom, men effektiv tannpuss. Tannkremen nedenfor fra Oral-B har vist seg å være svært effektiv i beskyttelsen av sensitive tenner. 

Oral-B Sensitivity and Gum Calm tannkrem er spesielt utviklet for sensitive tenner.

Den unike formelen inkluderer ACTIVCALM-teknologi, som er utviklet i samarbeid med tannleger for å bidra til å skape et beskyttende lag for umiddelbar lindring av følsomhet. I tillegg er skummet i munnen behagelig kjølende for tannkjøttet under og etter tannpussen, for en lindrende følelse. 

Tannkremer som er designet for sensitive tenner kan også brukes med en elektrisk tannbørste. Noen elektriske tannbørsterhar en sensitiv instilling eller modus som kan brukes sammen med en tannkrem for sensitive tenner. Ved å kombinere disse løsningene for sensitive tenner kan tannpussen bli så behagelig at du klarer å gjennomføre munnhygienerutinen med tannpuss og tanntråd to ganger daglig.