HVORFOR ORAL-B TANNTRÅD?

Tanntrådholdere – et alternativ ved bruk av tanntråd

Tanntrådholdere - et alternativ ved bruk av tanntråd  article banner
DELE

Blir du frustrert når du bruker vanlig tanntråd? Synes du at den lange tanntråden er vanskelig å håndtere, særlig når du skal nå de bakerste tennene? I så fall kan du glede deg over at det finnes andre metoder for å rengjøre mellom tennene. En tanntrådholder er et lite plastverktøy med en bøyd ende som holder en bit med tanntråd. Den kommer med en bonus – den andre enden av tanntrådholderen har en listen plastspiss som kan brukes istedenfor en tannpirker i tre til å fjerne store matpartikler som fester seg langs tannkjøttranden eller mellom tennene. 

Forskjellen mellom tanntrådholder og munndusj 

Lær deg forskjellen mellom tanntrådholdere og munndusjer. En munndusj, også kalt tannspyler, retter en vannstråle mellom tennene dine. Munndusjen bidrar til å fjerne store matpartikler fra tennene og stimulerer tannkjøttet, og kan være en nyttig del av munnhelserutinen. Men ettersom den ikke rengjør mellomrommet mellom tennene og langs tannkjøttranden, er den ikke en erstatning for tradisjonelle tannbørster eller tanntråd eller andre inter-dentale produkter. 

Bruke en tanntrådholder 

En tanntrådholder kan være det rette produktet for dine behov. Tanntrådholderen er ganske enkelt en bit med tanntråd på et håndtak. Noen tanntrådholdere har en tannpirker i den ene enden. Det finnes mange typer tanntrådholdere, og alle sammen vil bedre munnhelsen når du bruker dem på riktig måte for å rengjøre mellom og rundt tennene. Det er du som velger tanntrådholderen som passer for deg, men prøv å finne en modell med det langt håndtak for å gjøre det lett å holde og et kompakt hode som gjør det lettere å nå bak de bakerste tennene – et sted det er spesielt vanskelig å rengjøre.