HVORFOR ORAL-B TANNTRÅD?

Hvorfor Er Munndusjer Så Bra For Tannregulering?

Hvorfor er aquacare så bra for tannregulering? article banner
DELE

Hvorfor er munndusjer så bra for tannregulering?

Selv uten tannregulering kan det å bruke tanntråd hver dag være litt av en utfordring. Når du har tannregulering, kan regelmessig bruk av tanntråd være enda vanskeligere, spesielt rundt ligaturer og klosser, hvor det ofte legger seg matpartikler. Plakk rundt klossene kan forårsake flere tannproblemer, inkludert tannkjøttbetennelse hvis det får forbli ubehandlet. En munndusj, også kjent som en oral irrigator, er en perfekt løsning, sammen med tradisjonell tanntråd, for personer med tannregulering.

Munndusjer, i kombinasjon med tanntråd, er av en rekke grunner den beste løsningen for en grundig rengjøring mellom tennene når du har tannregulering:

  • Bidrar til å motvirke avkalking – Avkalking – eller svekket tannemalje – oppstår når plakk og syre forblir liggende, noe som forårsaker hvite flekker som kan være svært sensitive. Dette skjer ofte hos personer som har vanskeligheter med å rengjøre noen områder av tennene bak tannreguleringen. Avkalking er umulig å korrigere, så forebygging er avgjørende. En munndusj kan nå disse områdene enklere enn tradisjonell tanntråd.

  • Enklere enn å bruke tanntråd – Det kan være vanskelig å bruke tanntråd med tannregulering. Orale irrigatorer er en mye enklere løsning, og passer utmerket til å få løs mat som har satt seg fast i og rundt klosser.

De beste munndusjene for tannregulering?

Å bruke en munndusj er mye enklere enn å bruke tanntråd. Men hvordan vet man hvilken man skal velge når det fins så mange der ute? Til syvende og sist er den rette modellen den som passer behovene dine best. En munndusj med flere moduler, som de i Oral-Bs varesortiment, er perfekte for personer med tannregulering. Variable moduser – inkludert en sensitiv modus for de med sensitivt tannkjøtt – lar deg skreddersy rengjøringen for å få fjerne mat fra vanskelige områder med regulering. I tillegg tilbyr pulseringsinnstilling etter behov en presis, målrettet rengjøring med trykk og pulsering for å bidra til å fjerne plakk og matpartikler fra ligaturer og klosser. Den stimulerer og masserer dessuten tannkjøttet for forbedret tannkjøtthelse.

Hvis du ikke tar godt vare på tennene og tannkjøttet mens du bruker tannregulering, risikerer du en rekke problemer. Selv om du har rette tenner, kan tannkjøttet være rødt, hovent og blø lett. Du kan til og med risikere å få tannkjøttbetennelse. Ikke bare det, det kan også dannes flekker som skader det vakre smilet ditt. En munndusj er det perfekte tillegget til rutinene for munnhygiene, for å bidra til bedre tannkjøtthelse og beskytte investeringen din.