HVORFOR ORAL-B TANNTRÅD?

Hvordan Velger Du Den Rette Munndusjen For Deg?

Hvordan velger du den rette aquacare for deg? article banner
DELE

Hvorfor bør man bruke en munndusj?

Det anbefales å gjøre bruk av tanntråd minst én gang om dagen i forbindelse med dine rutiner for munnhygiene. Tradisjonell tanntråd kan dessverre være smertefullt hvis du har sensitivt tannkjøtt eller tenner. Allikevel er dette avgjørende for god munnhygiene. Det er her munndusjer, også kjent som orale irrigatorer, kommer på banen. Selv om de ikke erstatter bruk av tanntråd, er de et flott tillegg til de daglige munnrutinene dine. De masserer tannkjøttet ditt for å forbedre munnhelsen og fremmer et sunt tannkjøtt. Med så mange ulike modeller kan det virke umulig å finne den beste munndusjen, så her er et par ting å tenke på når du skal kjøpe en.

Hvilken munndusj er den beste for deg?

Når det gjelder å velge den beste orale irrigatoren for deg, spiller personlige preferanser selvfølgelig en stor rolle. Derfor kan det å finne den med de rette funksjonene være til hjelp hvis du har varierende behov. En munndusj med flere trykkinnstillinger – spesielt en modus som er spesialutviklet for de med sensitivt tannkjøtt – kan være nyttig for å hjelpe deg med å skreddersy den beste rengjøringen for nettopp deg. Dette er også bra for familier hvor flere medlemmer benytter seg av den.

Hvordan velger du den rette munndusjen for deg?

Å velge den rette munndusjen kan virke som en overveldende oppgave. Når det kommer til stykket, er det viktig å vurdere de individuelle behovene og kravene dine. Hvis du har sensitivt tannkjøtt, tannregulering eller flere familiemedlemmer, bør du antakeligvis gå for en modell med flere funksjoner. Oral-B har et helt vareutvalg av munndusjer som gjør nettopp dette. Alle har flere moduser og vannreservoarer som er lette å fylle. I tillegg til dette lar de ulike trykkinnstillingene deg tilpasse modellen slik at den blir riktig for deg. Og med Oral-Bs eksklusive Oxyjet-teknologi, som byr på kraftig rengjøring ved hjelp av vann som er beriket med mikrobobler, kan du være sikker på at den sørger for en grundig rengjøring mellom tennene.

Selv om orale irrigatorer aldri vil kunne erstatte bruk av tanntråd, er en munndusj fra Oral-B et flott tillegg til den daglige rutinen din, i kombinasjon med vanlig bruk av tanntråd for en så dyp rengjøring som mulig.

Anmeldelser av munndusjer

Oral-Bs orale irrigatorer har mottatt ros fra både tannpleiere/tannleger og forbrukere. Få med deg anmeldelser og rangeringer fra andre kunder som har prøvd munndusjer fra Oral-B selv.