HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Oral-B elektriske tannbørstemodeller

DELE

Oral-B elektriske tannbørstemodeller

Klar for å oppgradere tannbørsten din? Oral-B elektriske tannbørster anbefales av tannleger, og er utformet med innovativ teknologi for å gi bedre og mer effektiv rengjøring enn manuelle tannbørster.  

Alle Oral-B elektriske tannbørster har et unikt rundt børstehode som er inspirert av tannlegeinstrumenter, og som roterer for å bryte opp mer plakk enn en vanlig tannbørste. Oral-B tilbyr også avanserte modeller med tannbleking, overvåking av ytelsen og pleie av tannkjøttet

Hvordan finner du riktig Oral-B elektrisk tannbørste når du har en hel serie med modeller å velge mellom?  

Om Oral-B elektriske tannbørster

Hva er viktigst for deg når du skal velge en Oral-B elektrisk tannbørste?  

Kanskje ser du etter en elektrisk tannbørste med kort batteriladetid, en serie med børstehoder, et reisesett, eller til og med Bluetooth®-tilkobling for å styrke pusseteknikken med ytelsesstatistikk.  

Sjekk ut de viktigste funksjonene:  

1. Timere for pussing og kvadranter  Tannlegene anbefaler at vi pusser tennene i to minutter for å nå alle områder (eller kvadranter) i munnen. Derfor har alle Oral-B elektriske tannbørster en timer som starter automatisk når du begynner å pusse.  

Oral-B Vitality-serien varsler deg med én enkelt lett vibrasjon i slutten av den tominutters syklusen. De mer avanserte Oral-B modellene har kvadrant-timere som deler den anbefalte pussetiden i 4 perioder på 30 sekunder. Da blir det lettere å pusse tilstrekkelig i alle områdene av munnen!  

Modeller med Bluetooth®-tilkobling gir deg også en visuell fremstilling av timeren på din elektriske tannbørste, mens andre modeller har Deep Clean (Pro Clean) modus og tannblekemodus. De ekstra modiene forlenger pussetiden til 3 minutter.  

2. Indikator av for kraftig pussetrykk 

Pusser du tennene dine med for mye kraft eller trykk, kan tennene og tannkjøttet ditt få skader. Oral-B elektriske tannbørster med trykksensor lyser rødt når du presser for hardt. Børstens motorlyd vil også endre seg, slik at du varsles både visuelt og med lyd for å hindre at du pusser på en skadelig måte.  

Oral-B iO-serien har også smart trykksensor. Denne nye funksjonen på disse elektriske tannbørstene fra Oral-B ikke bare varsler når det presses for hardt. De avgir også et grønt lys når du har optimalt trykk for fjerning av plakk. 

3. Oppladbart batteri 

Alle Oral-B elektriske tannbørster har oppladbart batteri og topinns støpsel, men lade- og batteritidene varierer avhengig av hvilken modell du velger.  

Vitality-serien har 8 dagers batteritid, mens Pro-serien og Smart-serien har 12 dager og 11-14 dager* batteritid avhengig av håndtaksmodell.  

Skal du bort noen uker? Genius-serien kan være perfekt, da den gir deg 2+ uker batteritid og ubegrenset pussing.  

4. Ladere til tannbørster    Den mest avanserte modellen fra Oral-B, iO™ serien, lades på bare 3 timer. Denne modellen har en magnetisk lader for mer stabil lading. Med sitt reiseetui med integrert lader kan iO™ serien enkelt lades også når du er på farten.  

5. Børstehoder 

Du kan kjøpe og bytte børstehoder separat, og de avanserte elektriske tannbørstene fra Oral-B er kompatible med de fleste børstehoder. Vi anbefaler å bytte børstehode i alle fall hver 3. måned, eller når busten begynner å sprike. 

Hvilken Oral-B elektriske tannbørste er riktig for deg?  

 • CrossAction  Nøyaktig vinklet bust av ulik lengde for overlegen fjerning av plakk.    

 • Sensitive  Ekstra myk bust for sensitive tenner.   

 • Precision Clean  Avrundet bust og en mykere børste.   

 • FlossAction  Gummikiler for rengjøring mellom tennene.    

 • Pro-White   Et hode med oval form og poleringskopp for hvitere tenner.    

 • Deep Sweep    Bust med en mer tradisjonell bevegelse fra side til side og bevegelig tupp. 

 • Dual Clean   To børstehoder i bevegelse i stedet for bare ett for å nå vanskelig tilgjengelige steder.  

Sammenlign Oral-B elektriske tannbørster

iO™ serien

 • 3D tannsporing med AI følger pussingen tennenes topp, forside og bakside, og guider deg til best mulig rengjøring.  

 • iO-serien gir en profesjonell ren følelse og en varsom pusseopplevelse forsterket med AI og 3D tannsporing.  

Alle de elektriske tannbørstene i Oral-B iO™-serien leveres med et gratis reiseetui, magnetisk lader, refillboks, smart trykksensor og en serie med børstehoder.  

Genius-serien

 • Genius-serien er Oral-Bs første børster med detektering av posisjon for å sikre komplett rengjøring - hver gang. 

 • Alle Genius-seriens elektriske tannbørster har kontroll for trykk mot tannkjøttet, og Oral-B Genius X har også AI-teknologi som veileder deg mot den beste rengjøringen du har hatt.  

 • Det er inntil 6 pussemodi på Oral-B Genius-serien, inklusive Gum Care, Sensitive og Whitening for å tilpasse pussingen.  

Oral-B Smart, Pro & Vitality

 • Oral-B Vitality-serien har en 2D-rengjøring: Oscillerende og roterende fjerning av plakk. Den innebygde timeren bidrar til å styre og hente mest mulig ut av pussingen din.  

 • Oral-B Pro-serien har 3D-teknologi: oscillerende, roterende og pulserende for å fjerne 100% mer plakk enn en manuell tannbørste. Serien har også en innebygd timer, og Pro 2 og Pro 3 modellene også har visuell trykksensor.  

 • Oral-B smart-serien har Bluetooth®-tilkobling for tilbakemeldinger om pussingen i sanntid på smarttelefoner eller andre enheter. Smart-serien bidrar til hvitere tenner fra dag én ved å fjerne overflatiske misfarginger, og har også kontroll av trykket mot tannkjøttet og inntil 5 ulike pussemodi.  

Den beste Oral-B elektriske tannbørsten for deg

Hva er den beste elektriske tannbørsten for deg, nå som vi har lært mer om styrkene til hver enkelt serie av Oral-B elektriske tannbørster?  

Oral-B det mest brukte merket blant verdens tannleger, så enten du går for den kostnadseffektive Vitality-serien eller en av våre mer avanserte modeller, kan du forvente kvalitetsrengjøring hver gang du pusser.