HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Det er bevist at elektriske tannbørster er best for tannkjøttet

Det er bevist at elektriske tannbørster er best for tannkjøttet article banner
DELE

Tannkjøttet danner grunnlaget for munnhelsen, holder tennene på plass og smilet vakkert. God munnhygiene med tannpuss morgen og kveld og daglig bruk av tanntråd kan bidra til et sunt tannkjøtt, og derfor er det veldig viktig å bruke en tannbørste som er spesielt utviklet for tannkjøttranden.

Symptomer på tannkjøttsykdom  

Mild tannkjøttsykdom kjennetegnes av hovent og noen ganger blødende tannkjøtt. Hvis dette ikke behandles, kan det utvikle seg til tilbaketrukket tannkjøtt og skade på fundamentet til tennene, slik at de kanskje løsner.

Det er bevist at elektriske tannbørster er best for tannkjøttet 

Regelmessig munnpleie kan bidra til å unngå tannkjøttsykdom. Når du skal velge den tannbørsten som er best for tannkjøttet, bør du bytte til en elektrisk tannbørste. Forskning viser at tannpuss med elektrisk tannbørste kan bevare et sunt tannkjøtt og forhindre tap av tenner 1. 

Kilder:

http://www.oralhealthplatform.edu/our-work/the-state-of-oral-health-in-europe/

1 Pitchika V, Pink C, Völzke H, Welk A, Kocher T, Holtfreter B. Long-term impact of powered toothbrush on oral health: 11-year cohort study.      J Clin Periodontol. 2019. doi: 10.1111/jcpe.13126  * Sammenlignet med manuelle tannbørster

SE HVILKEN TANNBØRSTESOM PASSER