BARN

Tips Og Triks For Å Oppmuntre Til Tannpuss

Tips Og Triks For Å Oppmuntre Til Tannpuss article banner
DELE

Alle barn er ikke like raske til å få den gode vanen med å pusse to ganger om dagen. Faktisk kan det trengs litt oppmuntring fra foreldrene for å få dem i gang. Det er slett ikke uvanlig. Heldigvis er det mange morsomme og engasjerende måter å gjøre tannpussen til noe å se frem til, for både foreldre og barn. Etter hvert som barnet vokser kan det være du oppdager at det trenger å bli oppmuntret også på andre måter. Det er helt greit, for det finnes mange måter å få dem til å bli gode på tannpuss. En av disse måtene vil helt klart hjelpe deg og barnet til å bli pusse tennene regelmessig. Bare husk å være positiv og å ha det moro. Husk at barn ikke alltid vil være like samarbeidsvillige, og at det er greit hvis de ikke vil prøve noe nytt. Det viktigste er at de får pusset tennene uten at vanen med å pusse blir en negativ opplevelse. Fordi når de pusser bra, er det positivt for alle. Her er noen ideer som kan få deg – og barnet – i gang.

Last ned den gratis Disney Magic Timer-appen fra Oral-B

Disney Magic Timer-appen fra Oral-B kan lastes ned gratis på smarttelefon eller nettbrett. Barna vil bli oppmuntret til å pusse tennene i to fulle minutter av favorittfigurer fra Disney, Star Wars og Pixar, samtidig som de blir premiert med merker og eksklusive virtuelle opplevelser.

Spilleliste for pusse-dansefest

Opprett en spilleliste med barnets favorittsanger og gjør tannpussen til en pusse-dansefest som går av stabelen to ganger om dagen. Velg hvilken som helst sang og puss barnets tenner mens den spilles av i to minutter. Alle kan bli med på dansen hvis de vil. Husk at etter to minutter er tennene ferdig pusset!

Disney-tannbørster

Oral-B produserer en rekke manuelle og elektriske tannbørster med barnas favorittfigurer fra Disney. Fra Star Wars til Frozen til Cars, det finnes en tannbørste som vil hjelpe barnet ditt til å pusse energisk. La dem velge sin egen favorittbørste.

Finn ut mer om tannbørstene fra Oral-B

Rollespill med en original historie

Finn på en original historie som innebærer at tannpuss i sanntid redder dagen. Kanskje tennene er dyr som trenger å vaskes godt for å være glade. Kanskje prinsesse Emalje må reddes. I alle historiene er barnet helten med børsten.

Andre temaer for fortellinger:

  • Romvesener har invadert planeten Tenner. Beskytt den ved å pusse tennene.

  • Hver tann er en bil som må rengjøres.

  • Ondskapsfulle karies-drager har invadert Tannriket. Og det er bare tannpussing som kan bekjempe dem.