BARN

Sammenligningstabell for barnetannkrem

Barnetannkrem article banner
DELE

Finn rett barnetannkrem til barnet ditt

Uansett hvor gammelt barnet ditt er, har Oral B en tannkrem som vil hjelpe dem å få gode børstevaner tidlig. I denne artikkelen ser vi på noen av våre beste tannkremer for barn og hvilken som passer best til barnet ditt.

Babytannkrem:

Oral-B Baby 0-2 Years Winnie the Pooh tannkrem er beregnet spesielt for babyer og småbarn under 2 år. Den rengjør skånsomt voksende melketenner og ømfintligt tannkjøtt. Dessuten vil babyer elske den sukkerfrie fruktsmaken.

Småbarn:

Til barn på 3 år og oppover anbefaler vi Oral-B Kids 3+ Cars eller Frozen tannkrem. Den er både sukkerfri og har et alderstilpasset innhold av fluor for å beskytte tennene mot syre fra sukkerarter i vanlige mat varer. Den fåes i tre smaksvarianter: Bubblemint, Blue Ice og Mild Mint. Dessuten har den bilde av kjente og kjære Disney-figurer fra Frost eller Biler

Barn:

Til større barn fra 6 år og oppover er Oral-B Junior 6+ tannkrem den beste tannkremen. Den er utviklet i samarbeid med tannleger for å forebygge karies ved å beskytte tennene mot syrer fra vanlige sukkerarter. Den har et alderstilpasset innhold av fluor som bidrar til å beskytte tannemaljen og har en mild mintsmak beregnet på større barn.