HVORFOR ORAL-B TANNKREM

Hvilke er de beste hvitgjørende tannkremene?

Fordeler ved hvitgjørende tannkrem article banner
DELE

Spør dine nærmeste venner om de gjerne vil ha hvitere tenner, og de aller fleste svarer ja. Spør dem så hva som er den beste hvitgjørende tannkremen, og alle svarer forskjellig. Du får ikke automatisk et hvitere smil selv om du kjøper en tannkrem som er merket med "hvitgjørende". Det kan være virkelig vrient å finne frem til den bestehvitgjørende tannkremen hvis du ikke vet hvor du skal lete, eller hva du skal se etter.

Hvordan fungerer hvitgjørende tannkrem?

Visste du at 50 % av oss ser først på smilet når vi treffer en ny person? Så hvilke kriterier bør du se etter når du vil ha den beste hvitgjørende tannkremen på markedet? Her er noen få eksempler for å gjøre det lettere for deg å finne den beste hvitgjørende tannkremen.

  • Fjerner misfarging: Misfarginger på tennene kan fjernes mekanisk (f.eks. ved hjelp av silika) og kjemisk (f.eks. ved hjelp av natriumheksametafosfat). Kombinasjonen av mekanisk og kjemisk virkemåte bidrar til å løse opp og fjerne flekken på overflaten av emaljen, slik at en renere, hvitere overflate kommer til syne. Mange hvitgjørende produkter er basert på denne typen virkemåter. Effektive hvitgjørende tannkremer inneholder spesielle silikapartikler som skånsomt polerer emaljen. Mange produkter fra Oral-B inneholder et dobbelt silikasystem, som kombinerer rengjørende silika og en spesiell type hvitgjørende silika. Disse ingrediensene rengjør og polerer tennene skånsomt så de blir hvitere.

  • Motvirker misfarging: Kjemisk forebygging av misfarging er mulig med fosfatteknologier, for eksempel pyrofosfater (som finnes i Oral-B 3D White tannkremer) og polyfosfat (natriumheksametafosfat) som finnes i Oral-B tannkremer. Alle tannkrem- eller skylle-teknologier som også forebygger tannstein (calculus), motvirker misfarging, ettersom tannstein kan føre til misfarging. Pyrofosfat- og polyfosfat-teknologier er eksempler på ingredienser som forebygger tannstein.

Å velge en hvitgjørende tannkrem

De beste hvitgjørende tannkremene bidrar både til et hvitere smil og en bedre munnhelse. Hvilke andre egenskaper kan du se etter for å finne ut hvilken hvitgjørende tannkrem som er den beste for deg? Enkelte hvitgjørende tannkremer bidrar til å forebygge følgende munnhelseproblemer.

  • Antibakteriell: Antibakterielle tannkremer kan inneholde tinnfluorid, som er et antibakterielt virkestoff som også motvirker karies og følsomhet.

  • Motvirker tannstein: Tannkremer som motvirker tannstein kan inneholde pyrofosfat, som bidrar til å forhindre dannelsen av tannstein.  Avanserte tannkremer inneholder natriumheksametafosfat, som bidrar til å forebygge misfarging og dannelse av tannstein over tannkjøttraden.

  • Motvirker ising: Tannkrem som motvirker ising kan inneholde ulike forbindelser for å motvirke ising og følsomhet, blant annet tinnfluorid. Hvis du har følsomme tenner, kan den beste hvitgjørende tannkremen være en som inneholder flere forbindelser som både bleker og behandler tannfølsomhet på ulike nivåer.

Oral-B hvitgjørende tannkremer

Hvis du vil ha en ekstra effekt, kan Oral-Bs revolusjonerende, blekende 3D White Brilliance 2 Step tannkrem gi deg et hvitere smil. Det er et unikt system i to steg, der de ulike stegenes nøkkelingredienser bidrar til enestående fjerning av overflateflekker, jevn hvitgjøring og bedre og mer langvarig forebygging av misfarging.

  • Steg 1 - Tannkrem som rengjør i dybden

  • Steg 2 - Hvitgjørende polish

Bruk dem sammen for å få et smil som er opptil 99 % like hvitt som ved profesjonell polering*

* ved daglig bruk. Misfarging vurdert 4 uker etter rensing av tennene.

Så gjelder det å bestemme seg. Du har foretatt dine vurderinger og står igjen med noen få tannkremer. Hvilken hvitgjørende tannkrem vil bli din?