HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Sammenligning av børstehoder

DELE

Hvilke egenskaper har de ulike børstehodene fra Oral-B?

Når du skal finne ut hvilken elektrisk tannbørste som er riktig for deg, er det viktig å ta hensyn til hvilke børstehoder som passer til det elektriske håndtaket. Hvilke egenskaper har så de ulike børstehodene fra Oral-B? Les videre og finn ut hvorfor Oral-Bs børstehoder kan passe perfekt for deg.

Oral-B, tannbørstemerket som brukes av flest tannleger rundt om i verden

Oral-B ble grunnlagt av en tannlege, og alle Oral-Bs produkter, inkludert Oral-Bs børstehoder, er fortsatt tannlegeinspirert slik at du er sikret best mulig rengjøring. Oral-Bs unike runde børstehoder er profesjonelt utformet for å omslutte hver enkelt tann, og fjerner mer plakk enn en vanlig manuell tannbørste. Den oscillerende-roterende kraften gjør Oral-Bs børstehoder utrolig effektive, og de løsner og børster bort plakk fra tennene og langs tannkjøttranden.

Hvilket børstehode fra Oral-B er riktig for meg?

Alle våre vanlige børstehoder passer til de fleste av Oral-Bs elektriske tannbørster. iO-børstehodene passer imidlertid bare til våre elektriske tannbørster i den avanserte Oral-Bs iO-serien. Finn det perfekte børstehodet for deg nedenfor.

* enn en vanlig manuell tannbørste
** erstatter ikke bruk av tanntråd

Oral-B, tannbørstemerket som brukes av flest tannleger rundt om i verden