HVORFOR ELEKTRISKE TANNBØRSTER FRA ORAL-B

Den beste elektriske tannbørsten for deg

Den beste elektriske tannbørsten for deg  article banner
DELE

Tannleger anbefaler elektrisk tannbørste som et effektivt hjelpemiddel til å forbedre munnhelsen. Det er viktig å forstå hvilke muligheter som finnes for å kunne velge den elektriske tannbørsten som er best for deg

Hvilken elektrisk tannbørste er best for deg?

Graden av rengjøring er en viktig faktor når du skal velge elektrisk tannbørste. Selv om de fleste elektriske tannbørster rengjør bedre enn manuelle tannbørster, finnes det også en rekke ulike varianter slik at du kan velge den som er best for deg.

Les mer om vår beste elektriske tannbørste

Oral-B iO er vår mest innovative rengjøringsteknologi

Vår mest avanserte tannbørsteteknologi finner du i vår elegante Oral-B iO elektrisk tannbørste. Serien kombinerer Oral-Bs unike, tannlegeinspirerte runde børstehode med kraftfulle, men skånsomme mikrovibrasjoner for en profesjonell ren følelse hver dag.

Kraften overføres fra iOs eksklusive, smidige og magnetiske drivsystem og helt ut i tuppen på børstestråene for en rengjøring som både er grundig og skånsom mot tennene og tannkjøttet. Med opptil 7 smarte innstillinger og innovativ sporingsteknologi er du sikret en personlig rengjøring som dekker hele munnen.

Slik velger du den riktige elektriske tannbørsten for deg i 2021

Hos Oral-B forstår vi at ingen munner er helt like. Vi vil gjerne lære mer om hva du trenger til munnhelsen din og tilby produkter som vil gi deg den beste rengjøringen. Våre mest avanserte modeller har en rekke pusseinnstillinger, slik at du kan velge den som passer best for deg og dine behov. Disse tannbørstene overvåker og sporer tannpussen, og gir deg deretter tilbakemelding direkte i håndtaket. De har dessuten Bluetooth-tilkobling slik at du kan koble tannbørsten til appen på mobilen, der du får opp viktig informasjon om pussingen.

Viktige funksjoner:

  • Unikt, tannlegeinspirert rundt børstehode

  • 3D-rengjøring løsner plakk, roterer og børster det bort.

  • Tidligere studier viser at Oral-Bs elektriske tannbørster fjerner plakk mer effektivt enn manuelle tannbørster

  • Oral-B forbedrer pussevanene dine over tid med tilpassbare innstillinger.

  • Leveres med reiseetui, slik at du alltid kan få suveren rengjøring.

Les mer om hvordan du velger riktig elektrisk tannbørste

Det er kanskje litt forvirrende å vite hvilken elektriske tannbørste som er best for deg. Når du først finner ut hva som er viktigst – enten det er veiledning i sanntid, interaktivt display, Bluetooth®-tilkobling eller antall pusseinnstillinger – så er det enkelt å finne den rette. Oral-B® er dessuten tannbørstemerket som brukes av flest tannleger rundt om i verden*. Uansett hvilken tannbørste du velger, kan du forvente suveren rengjøring hver gang du pusser. Se oversikten nedenfor for å sammenligne Oral-Bs elektriske tannbørster og finne den som best dekker dine behov.

*Basert på jevnlige undersøkelser blant et representativt globalt utvalg av tannleger utført for P&G