Kan barn bruke Oral-B elektriske tannbørster?

Ja, barn kan bruke alle børster i vårt utvalg (inkludert voksne versjoner) når de blir 3 år. Barn under 3 år skal ikke bruke børster, siden tannkjøttet ikke er ferdig med å utvikle seg og små barn har sensitive tenner. Når et barn når en alder der en elektrisk børste blir passende, anbefaler vi en som er spesielt utformet for barn. Disse børstene har et børstehode som er mindre enn våre standard børstehoder og passer lett inn i mindre munner. De kommer også med et fargerikt og morsomt design for å motivere barna til å pusse.

Mange av våre barneprodukter inneholder en alderserklaering. Dette kan skyldes at produktets design, eller det spesielle tegnet på produktet er passende for en gitt aldersgruppe. Følg alltid aldersretningslinjene på pakken.

Hvilket børstehode bør jeg bruke hvis barnet mitt har tannregulering? Alle våre elektriske tannbørstehoder er trygge å bruke på tannregulering. Precision Clean er et utmerket alternativ fordi den har lengre børster øverst og nederst som vil danne en «kopp» rundt en tann med en tannregulering og trenge gjennom områder som er vanskelige å nå. Hvis barnet ditt foretrekker en mer skånsom rengjøring, kan du prøve vårt Sensitive Clean børstehode.

Var dette svaret nyttig?

For best resultat og opplevelse, last ned Oral-B-appen - koble til tannbørsten og hold den oppdatert.

Last ned fra APP STORELast ned fra APP STOREFÅ DET PÅ Google PlayFÅ DET PÅ Google Play