Hvordan vet jeg om min Oral-B Vitality-tannbørste lader?

Den beste måten å sjekke om Oral-B Vitality-børsten lader på er å plukke tannbørsten opp fra laderen etter 30 minutter og slå den på. Hvis den kommer til live, vet du at den lader. Slå den av igjen og la den stå på ladestativet i 16 timer. Den må lades helt opp.

Med disse tannbørstene er det viktig å vite at de må slås av for å ta en lading. Ettersom det ikke er noen indikatorlys som lar deg vite det, og bare én knapp for på/av-posisjonen, kan det noen ganger vaere vanskelig. Hvis tannbørsten din begynner å gå sakte eller går tom for strøm når du pusser tennene, må du passe på at du trykker på av/på-knappen for å slå den av. Selv om det ikke er noe strøm, hvis du ikke trykker på den knappen vil den forbli «på» og derfor ikke ta en lading når den settes på ladestasjonen.

Hvis du plukker opp børsten etter 30 minutter for å sjekke, trykker på av/på-knappen og ingenting skjer, var den sannsynligvis i «på»-posisjon mens den satt på laderen og ladet ikke. Ikke trykk på knappen igjen, plasser børsten tilbake på laderen og prøv igjen om 30 minutter.

Var dette svaret nyttig?

For best resultat og opplevelse, last ned Oral-B-appen - koble til tannbørsten og hold den oppdatert.

Last ned fra APP STORELast ned fra APP STOREFÅ DET PÅ Google PlayFÅ DET PÅ Google Play