Hvordan kobler jeg tannbørsten i Oral-B iO, Genius eller SmartSeries til Oral-B-appen?

Oral-B-appen gir deg tilgang til profesjonell veiledning og statistikk om tannhygiene, tilpasningsalternativer for tannbørsten og tidsuret på 2 minutter, og til og med prestasjoner, som alle er gode for å holde deg oppdatert på tannhygienerutinen og få mest mulig ut av Oral-B-tannbørsten!

Hva trenger jeg?

  • En Oral-B SmartSeries, en Genius eller en iO elektrisk tannbørste.
  • En kompatibel smarttelefon. Oral-B-appen kan brukes med Android OS 8.x til 11.x og iOS 13.x til 14.x. Android OS 9 og nyere og iOS 13.0 og nyere anbefales for best resultater. Oral-B-appen kjører for øyeblikket ikke på noen andre plattformer.
  • Oral-B-appen. Se nedenfor om hvor du kan få tak i den. Det er viktig å holde appen oppdatert! De fleste smarttelefoner vil oppdatere den automatisk når en ny versjon er tilgjengelig. Du kan sjekke at du bruker den nyeste versjonen: Gå til Mer > versjon er nevnt ved siden av Oral-B-logoen.

For å se den nyeste listen over telefontyper som Oral-B-appen er tilpasset for, kan du besøke denne nettsiden: https://www.oralb.co.uk/en-gb/oral-health/why-oral-b/electric-toothbrushes/app-availability. Du kan også sjekke vilkårene og betingelsene for Oral-B-appen for denne informasjonen.

For øyeblikket er det ingen planer om å tilby appen for flere mobiltelefoner eller operativsystemer.

Hvor får jeg tak i Oral-B-appen? Du kan få Oral-B-appen for iPhone i Apple Store og for Android-telefoner i Google Play Store.

Hvordan kobler jeg Oral-B-tannbørsten til appen? 1. Sørg for at smarttelefonen har Bluetooth aktivert (sjekk smarttelefonens håndbok for hvordan du aktiverer Bluetooth). Merk: Smarttelefonen din må støtte Bluetooth 4.0 (eller høyere) for å kobles til håndtaket. Merk – for Genius X og iO: Bluetooth 4.2 2. Start Oral-B-appen. Appen vil veilede deg gjennom hele Bluetooth-paringsprosedyren. Merk: Funksjonaliteten til Oral-B-appen er begrenset hvis trådløs Bluetooth-teknologi er deaktivert på smarttelefonen din. 3. Bluetooth på tannbørsten din vil bli slått på enten via modusknappen eller, hvis den ikke er tilgjengelig, via strøm på-knappen. Vaer oppmerksom på at radiooverføringen er deaktivert når håndtaket er plassert på en tilkoblet lader. Fjern fra laderen for å aktivere. 4. Den første forbindelsen mellom din Bluetooth-aktiverte tannbørste og Oral-B-appen, den såkalte paringen, skjer automatisk. Bare følg instruksjonene i appen. En melding vil bekrefte at de to enhetene nå er tilkoblet. 5. Hold smarttelefonen i naerheten (innen 5 m) når du bruker den med håndtaket. Sørg for at smarttelefonen er trygt plassert på et tørt sted. 6. Etter den første paringen vil tannbørsten din bli gjenkjent av Oral-B-appen hver gang børsten brukes og Oral-B-appen din kjører i naerheten. Husk at Bluetooth må vaere aktivert på smarttelefonen din for at dette skal skje.

Merk: Du trenger ikke å «pare» din elektriske tannbørste fra Oral-B med telefonen, som for eksempel med noen andre Bluetooth-enheter. Forsøk på å gjøre dette vil be deg om en 4-sifret PIN-kode, og dette er ikke nødvendig. I stedet er det bare å ha Bluetooth aktiv på telefonen og tannbørsten, åpne appen og slå på tannbørsten.

Det er mulig at en tidligere etablert forbindelse kan bryte eller fryse. I dette tilfellet slår du av Bluetooth på telefonen og aktiverer på nytt. Ofte åpner dette tilkoblingen igjen. Hvis dette mislykkes, må du slå av telefonen fullstendig og starte på nytt. Med aktivert Bluetooth på telefonen bør tilkoblingen gjenopprettes.

Var dette svaret nyttig?

For best resultat og opplevelse, last ned Oral-B-appen - koble til tannbørsten og hold den oppdatert.

Last ned fra APP STORELast ned fra APP STOREFÅ DET PÅ Google PlayFÅ DET PÅ Google Play