Hvordan fjerner jeg et Oral-B-børstehode som sitter fast på børsten?

For å fjerne et børstehode som sitter fast på tannbørsten, kan du prøve å kjøre den øverste delen av tannbørsten under varmt vann i minst ti sekunder. Se deretter om du kan trekke det av. Du må kanskje trekke ganske kraftig, men det bør komme rett av.

Iblant kan tannkrem bygge seg opp under børstehodet og stivne til og skape en ganske solid binding. Det kan til og med føre til at en del av innsiden av børstehodet brekker av når du forsøker å fjerne det, og etterlater et stykke bak på metallskaftet. For å unngå dette anbefaler vi rengjørings- og vedlikeholdsrutinene som er angitt i håndboken: 1. Etter hver børsteøkt, fjern børstehodet og skyll både børstehodet og håndtaket grundig under rennende vann. 2. Tørk av børstehodet og gjør det tørt med et håndkle eller en klut før du setter børstehodet tilbake på håndtaket og lagrer tannbørsten til neste bruk.

Dette hindrer oppbygging av tannkrem.

Når du fjerner børstehodet, må du kontrollere om det er materiale som sitter fast i metallskaftet. I så fall må du følge den samme prosessen med å føre varmt vann over det i minst 10 sekunder og deretter trekke det av.

Var dette svaret nyttig?

For best resultat og opplevelse, last ned Oral-B-appen - koble til tannbørsten og hold den oppdatert.

Last ned fra APP STORELast ned fra APP STOREFÅ DET PÅ Google PlayFÅ DET PÅ Google Play