Hva betyr det røde lyset på min Oral-B elektriske tannbørste?

Et rødt lys på den elektriske tannbørsten til Oral-B kan vaere en av følgende fire ting:

  • Mange av våre tannbørster har en synlig trykksensor. Hvis du trykker for hardt på tennene dine, vil det lyse opp. Husk at det ikke er nødvendig å pusse hardt eller skrubbe – flytt tannbørsten sakte fra tann til tann og la børsten gjøre jobben.
  • Lyser trykksensoren hele tiden? Noen ganger kan litt tannkrem sette seg fast rundt metallpinnen som kobles til børstehodet, og dette kan utløse trykksensoren. For å fikse dette, kan du prøve å skylle metallpinnen og håndtaket under varmt vann i minst ti sekunder. For å forhindre dette i fremtiden, må du etter hver bruk sørge for å fjerne det utskiftbare børstehodet og skylle begge deler, før tørking og oppbevaring hver for seg.
  • Hvis det røde lyset er naer bunnen av håndtaket, kan dette vaere indikatoren for lavt batterinivå (PRO 1000 og over). Den lyser opp når det er på tide å lade tannbørsten, da det bare er nok strøm igjen i batteriet til 1 eller 2 tannbørstinger til. Dette er et godt tidspunkt å lade den på.
  • Og til sist, Smart-, Genius- og iO-tannbørster har en tilpassbar SmartRing som gir visuell tilbakemelding om børstetrykket, pussetiden og valgt modus. Ved hjelp av Oral-B-appen kan du endre fargen på denne ringen, og det finnes en rekke farger å velge mellom.
Var dette svaret nyttig?

For best resultat og opplevelse, last ned Oral-B-appen - koble til tannbørsten og hold den oppdatert.

Last ned fra APP STORELast ned fra APP STOREFÅ DET PÅ Google PlayFÅ DET PÅ Google Play