Oral-B GENIUS

INTELLIGENT. REVOLUSJONERENDE.
NYHETEN ORAL-B GENIUS 8000

Børsten er så avansert at den kan hjelpe deg med å børste akkurat slik tannlegen anbefaler. Med trykksensor som varsler deg hvis du pusser for hardt. Et avrundet børstehode – inspirert av tannlegenes verktøy. Og posisjonsdetektorteknologi – slik at du aldri glemmer et område. Med GENIUS vet du at tennene blir rene*.

BØRSTEFUNKSJONER

Oral-B GENIUS er et intelligent børstesystem som hjelper deg med å børste slik tannlegen anbefaler.

Posisjonsdetektor: Genius' mest revolusjonerende funksjon. Ved å koble til smarttelefonen og Oral-B-appen bruker GENIUS ansiktsgjenkjenning for å styre børstingen, sone for sone.

Trykksensor: Tannlegen vil at du skal børste akkurat passe hardt, og Oral-B GENIUS vil visuelt varsle deg når du pusser for hardt.

Avrundet børstehode: Oral-B GENIUS' unike avrundede børstehode er inspirert av tannlegens verktøy. Fordi det er avrundet, vil børstehodet omslutte hver tann og gi en mer grundig rengjøring.

Tidtaker: Varsler deg når du har børstet akkurat lenge nok, slik at du får renere tenner.

DEN NYE ORAL-B-APPEN
Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kobles børsten opp mot Oral-B-appen for å forbedre børsterutinen din.
Gratis tilgjengelig til iOS og Android

TILBEHØR

Oral-B GENIUS 8000 reiseetui har en slank og kompakt design som takler reisen like godt som deg. Det er så nyskapende at den til og med kan lade smarttelefonen din og den elektriske tannbørsten samtidig.

Et speilfeste holder telefonen i riktig posisjon og viser funksjonene i Oral-B-appen, som varsler deg når du pusser for hardt og leder børstingen fra sone til sone.

EN TANNPUSSERS HISTORIE

Hun er stylist og kan skape magi med sminkebørsten, og hun vet at ingenting slår et hvitt smil. Derfor forteller hun alle kundene sine om en annen type børste, nemlig den med avrundet børstehode – Oral-B GENIUS.

KJØP ELEKTRISKE TANNBØRSTER

Oral-B er tannbørstemerket som de fleste tannleger over hele verden anbefaler. Se hele utvalget vårt av elektriske tannbørster i dag.