Oral-B-appen

ORAL-B GENIUS
OG ORAL-B-APPEN
Et tannbørstesystem som er så smart at det har fått navnet GENIUS.
Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kobles børsten opp mot Oral-B-appen for å forbedre børsterutinen din.
Gratis tilgjengelig til iOS og Android
Posisjonsdetektorteknologi

80 % av personene brukte for lite tid på å børste minst én sone i munnen*.

Oral-B-appens versjon 4.1 brukes sammen med posisjonssdetektorteknologi i Oral-B GENIUS til å spore børsteposisjonen og viser deg hvordan du skal pusse alle sonene i munnen like mye og like jevnt*.

*Data på fil: P&G Motion Tracking Study

Få en god børsterutine

Oral-B-appen er din personlige børsteassistent og hjelper deg med å oppnå bedre munnhelse!

Oral-B-appen er laget for å fungere med Oral-B GENIUS elektriske tannbørster og vil hjelpe deg med å perfeksjonere tannpussingen og oppnå et flott og vakkert smil. Med Oral-B-appen økes den gjennomsnittlige børstetiden med 2 minutter og 27 sekunder*, mens de som bruker manuell tannbørste i gjennomsnitt pusser i mindre enn ett minutt.

Dessuten pusser mange som har manuell tannbørste dobbelt så hardt som anbefalt, noe som kan være skadelig for tannkjøttet. Med trykkveiledningssystemet til Oral-B klarte nesten 93 % av de som pusset aggressivt å redusere børstekraften sin.*

*Data på fil: Google Analytics 2015.

Hent smil med Oral-B FunZone
Oral-B FunZone, en ny funksjon i Oral-B-appen, vil hjelpe deg å pusse slik tannleger anbefaler ved hjelp av et morsomt belønningssystem som henter engasjerende fotofiltertemaer på samme måte som på plattformene til sosiale medier.
Håndtere bestemte munnhygieneproblemer eller sette nye mål
Du kan kalle dem regimer, eller «veien mot forbedring». Genius kan også programmeres til å hjelpe til med følgende: bekjempe plakk, bleking, sunnere tannkjøtt og en helhetlig pleie av tannregulering.
Hvorfor passer Oral-B Genius for deg?
Finn ut mer om funksjonene og fordelene til Oral-B Genius 9000 og hvordan du kan pusse slik tannlegen anbefaler.
Hvordan man bruker Oral-B Genius og appen?
Finn ut mer om hvordan man bruker Oral-B-appen og posisjonsdetektoren med denne opplæringsvideoen.
Tannlegen kan programmere en rutine som er tilpasset deg
Hvem kjenner munnen din bedre enn tannlegen? Han eller hun kjenner for eksempel til områder som kanskje trenger litt ekstra oppmerksomhet. Basert på denne kunnskapen om tennene dine, kan de programmere en rutine – inkludert børsteinnstillinger og -tider – slik at du får et oppsett som passer deg best mulig.

Gratis tilgjengelig til iOS og Android

Du finner flere spesifikasjoner om Oral-B SmartSeries og kan sammenligne med andre Oral-B-produkter på produktsiden vår.
Bluetooth-navnet og -logoene er registrerte varemerker som tilhører Bluetooth SIG, Inc., og all bruk fra Oral-B er underlagt lisens. Andre varemerker og varenavn tilhører sine respektive eiere.