Fordeler med elektrisk tannbørste

Rund renser bedre*.
Formet for å gi bedre rengjøring*.
Når du pusser med en elektriske tannbørste fra Oral-B, gjør du mye mer for tannhelsen din enn du får til med en manuell tannbørste. Den feier bort mer plakk og renser bedre mellom tennene, og dermed får du hjelp til å ta bedre vare på tannkjøttet. Alt ved å trykke en knapp. Tannbørstene fra Oral-B fjerner inntil 100 % mer plakk enn vanlige manuelle tannbørster. Så bytt til en Oral-B og merk forskjellen.
*sammenlignet med en vanlig manuell tannbørste
DETTE SIER ANDRE OM ORAL-B GENIUS.
FINN EN ELEKTRISK TANNBØRSTE FRA ORAL-B
Hva venter du på?
Finn en tannbørste fra Oral-B som er perfekt for deg.

Skreddersy tannpussen

Oral-B har en rekke utskiftbare børstehoder som passer til dine spesifikke tannhygienebehov. Alle børstehoder fra Oral-B gir et flott resultat* og er tannlegeinspirert og klinisk testet. Børstehoder fra Oral-B passer til alle elektriske tannbørster fra Oral-B.**
FORTSATT IKKE OVERBEVIST?
En vurdering utført i 2014 av den uavhengige ideelle Cochrane Collaboration, sammenlignet effekten av elektriske tannbørster mot manuelle. Konklusjonen var at elektriske tannbørster – som f.eks. en oscillerende-roterende elektrisk tannbørste fra Oral-B – konsekvent reduserte plakk- og gingivittnivået mer effektivt enn en manuell tannbørste både på kort og lang sikt.