Hvordan børster jeg med en Oral-B elektrisk tannbørste?

Nedenfor finner du informasjon om hvordan du best rengjør tennene med din elektriske Oral-B-tannbørste. Hvis du heller vil se en video, vil du finne to videoer lenger nede.

  1. Sørg for at tannbørsten din er ladet. Mange elektriske tannbørster har indikatorlamper for ladenivå, slik at du faktisk kan se når tannbørsten er ladet.
  2. Påfør tannkrem på børstehodet. Unngå sprut ved å føre børstehodet mot tennene før du slår på børsten.
  3. Start med de utvendige overflatene på tennene. Før børstehodet sakte fra tann til tann, mens du holder børstehodet på plass i noen sekunder mot hver tann før du går videre til neste. Følg opp med formen på hver tann og buen på tannkjøttet.
  4. Gjenta trinn 3 på tennenes innside.
  5. Gjenta trinn 3 på tennenes tyggeflater samt bak bak tennene.
  6. Rett børstehodet langs tannkjøttranden og mot tannkjøttet. Igjen, ikke trykk hardt eller skrubb.
  7. Prøv å føre børstehodet langs tungen og taket i munnen, så tilbake til fronten, for å friske opp pusten.

Husk at når du bruker en oppladbar elektrisk tannbørste, er det ikke nødvendig å trykke hardt eller skrubbe. Det er bare å styre børsten mens den hele tiden gir den samme børstefunksjonen. Enkelte elektriske tannbørster fra Oral-B har faktisk trykksensorer som varsler deg når du pusser for hardt.

For å pusse tennene riktig må du bruke minst to minutter med teknikken ovenfor, og børste hver del av munnen i 30 sekunder (øverst til høyre, øverst til venstre og nederst til venstre), både morgen og kveld. De fleste Oral-B oppladbare elektriske tannbørster har innebygde to-minutters timere, og noen har til og med profesjonelle timere som gir 30 sekunder til hver kvadrant for å hjelpe deg med å holde oversikten.

For best resultat anbefaler tannleger å bytte børstehodet på tannbørsten hver tredje måned eller når busten på tannbørstehodet blir frynset og slitt med bruk, noe som reduserer rengjøringseffektiviteten til tannbørsten.

Var dette svaret nyttig?

For best resultat og opplevelse, last ned Oral-B-appen - koble til tannbørsten og hold den oppdatert.

Last ned fra APP STORELast ned fra APP STOREFÅ DET PÅ Google PlayFÅ DET PÅ Google Play