KJØP EN ORAL-B DISNEY ELEKTRISK TANNBØRSTE OG FÅ MED ET DISNEY-PENNAL

KJØP EN ORAL-B DISNEY ELEKTRISK TANNBØRSTE OG FÅ MED ET DISNEY-PENNAL
 • Oral-B pennal-kampanje Vilkår


  1. Denne kampanjen er åpen for alle som er bosatt i Norge, Sverige, Danmark og Finland som er 18 år og eldre, unntatt ansatte hos Procter & Gamble og dets tilknyttede selskaper eller representanter, familiemedlemmene til ansatte i disse selskapene og andre personer som er tilknyttet denne kampanjen.

  2. I kampanjen tilbys et Disney-pennal i gave ved kjøp av en Oral-B Disney elektrisk tannbørste i D10- eller D12-seien for barn.

  3. For å være berettiget til et pennal må du kjøpe en Oral-B Disney elektrisk tannbørste i D10 eller D12-serien og laste opp et bilde av din Oral-B-produktkvittering på denne nettsiden.

  4. Kampanjen gjelder bare én per person. Ingen masseregistrering eller tredjeparts krav godtas.

  5. Kampanjen gjelder fra 10.11 2017 til 31.12 2017 og bare hos Elkjøp og deres nettbutikker. Innsending av kvittering utenfor de angitte datoene vil ikke bli akseptert.

  6. P&Gs samarbeidspartner står for godkjenning av produktkvitteringer og sender Disney-pennaler til alle som har gyldig kvittering.

  7. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil 40 dager før du mottar pennalet etter at kjøpet er godkjent.

  8. Kunden er selv ansvarlig for å betale eventuelle skatter og avgifter i forbindelse med gaven og denne kampanjen.

  9. Verdien på pennalet er: Ca. 20 kroner.

  10. Gaven er som angitt og kan ikke overføres, selges eller byttes. Gaven kan ikke byttes mot kontanter. Bare ett pennal per husstand gjelder.

  11. Arrangøren forbeholder seg retten til å erstatte gaven med andre gaver av tilsvarende eller høyere verdi, i tilfelle gaven ikke er tilgjengelig på grunn av omstendigheter utenom arrangørens kontroll.

  12. Dine personopplysninger brukes kun for å administrere kampanjen og ingen andre formål. For mer informasjon om vår personvernpolicy, besøk: http://www.pg.com/privacy/english/privacy_notice.shtml
   ARRANGØR: Procter & Gamble Norge AS, Nydalsveien 28, 0484 Oslo, NORGE.